HÖSTGLÄDJENS KENNEL


LHINE, J FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE LCH SE HTMCH HÖSTGLÄDJENS DREAMLINE

E:

U:

 

Född:

HD/AD:

GR_PRA1:

GR_PRA2:

Ögon:


FB:

MH:

Jakt:Lydnad:

Bruks:

HTM:

 

 

 

 


Freestyle:

Rallylydnad:

Utställning:

J SE U(U)CH Dream Max Andre Agassi

J FDI FDII HTMI LPI LPII LPIII LPELIT SE FREECH

FI LCH SE LCH Höstglädjens Golden Dream

2007-04-02

HD grad B, ED 0

Fri (A)

Fri (A)

UA 2014

 

Genomförd 2008

Genomförd 2008

1:a pris nkl b-prov

Bästa golden retriever,

Lilla retrievermästerskapet 2009

Svensk lydnadschampion

Uppflyttad till lägre klass (spår)

Svensk heelwork to music-champion

Stormästare HTM (20 CERT)

HTMI, HTMII, HTMIII

4:e plac. AFEC 2014

SM 2013, 2014, 2015, 2016

AFEC 2014, 2015

FDI

RLD A

CK b/jkl

HP ukl

BIR jaktklass GRK Club Show 2011

Lhine bor hos min dotter Sandra i Linköping, och såhär skriver hon om henne; Lhine, hon har alltid varit lite speciell och ibland undrar jag var det blev fel. Lik sin mamma Thyra, som alltid var så enkel att ha och göra med, blev hon inte iallafall. En fundersam hund med lite för mycket egen vilja, som inte gör vad som helst för en torrfoderkula. Men, jag var den mest envisa av oss så det blev många tävlingsår ändå med fina resultat.

 

Lhine är svensk lydnads- och heelwork to music-champion. Vi debuterade i HtM klass I i slutet av mars 2013, och första helgen i augusti hade vi tagit titlarna HTMI, HTMII, HTMIII och kvalat till vårat första SM! Året därpå blev det nya regler, och man kunde ta cert och championat. Lhine blev den första svenska hunden att ta cert och blev även Sveriges första heelwork to music-champion! 2015 blev vi inbjudna till landslaget, men jag valde att tacka nej till det.

 

Lhine har använts vid praktiskt andjakt, vilket hon tyckte var jättekul! Hon har ett 1:a pris i nybörjarklass på jaktprov, och straxt innan vi startade på jaktprov så kollade vi av formen på Lilla Retrievermästerskapet 2009. Vi var i bättre form än jag trodde, så vi fick ett 1:a pris och Lhine blev utsedd till Dagens bästa golden!

 

I utställningsringen fick Lhine två stycken HP:n i unghundsklass, som delades ut innan regeländringen. Hon har CK från bruks/jaktklass, och på GRK:s Club Show 2011 vann hon bruks/jaktklass med CK och blev även BIR-jaktklass!

 

Sommaren 2017, när Lhine tagit sitt 20:e cert i heelwork to music och därmed fick den inofficiella titeln Stormästare Heelwork to music, blev Lhine pensionerad och hon verkar tycka att det är rätt skönt att bara få vara hund. Vi tränar lite ibland bara för skojs skull, för hon vill inte bara ligga passiv när hon ser att de andra hundarna belönas med godis!